Teen työnohjausta päätyöni ohella omalla toiminimellä. Työskentelen päätyökseni Suomen suurimmassa nuorisojärjestössä, Suomen 4H-liitossa, kymmenettä vuotta. Vastaan työssäni alueellisen 4H-nuorisotyön kehittämisestä, yhteistyöstä sekä yhdistyskentän johtamisesta ja koordinoinnista. Tällä hetkellä nimikkeeni aluejohtaja ja toimialueeni on Pohjanmaa-Keski-Suomen alue. Ennen 4H-työtä työskentelin nuorten työpajatoiminnassa yksilövalmentajana ja projektitehtävissä. Minulla on myös kokemusta kehitysvammatyöstä, terveyskeskustyöstä sekä lastensuojelutehtävistä. Olen toiminut koko työhistoriani tavalla tai toisella erilaisten projektien toteuttamisessa ja hallinnoinnissa. Järjestöjohtaminen haasteineen ja vahvuuksineen kuuluvat osaamisalueeseeni.

Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja, sosionomi sekä mielenterveystyön lähihoitaja. Työnohjaaksi opiskelin Helsingin psykoterapiainstituutissa ja sosionomin ja lähihoitajan koulutukset suoritin Keski-Pohjanmaalla. Olen tehnyt myös sosiaalityön opintoja Jyväskylän avoimeen Yliopistoon. Olen Suomen Työnohjaajat ry:n jäsen.

Olen suorittanut lukuisia lyhytkoulutuksia mm. mielenterveystyöstä, työllisyydenhoidosta, ryhmien ohjauksesta sekä järjestötehtävistä. Olen suorittanut myös vapaaehtoisen asepalveluksen ja sotilasarvoni reservin kersantti.

Luottamustehtäviäni on toimia Keski-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten puheenjohtajana sekä ProAgria Keski-Pohjanmaan hallituksen jäsenenä. Lisäksi toimin puheenjohtajana Kokkolan Taitoluistelijat ry:ssä.

Uskon, että meistä jokainen on hyvä jossakin, mutta samalla jokaisessa meissä on paljon kehitettävää.

Emme ole koskaan valmiita ja siitä me löydämme myös innostuksen ja elinikäisen oppimisen voiman.

etupuoli

 Klikkaa käyntikortti isommaksi

 

Linkkejä:

Lähetä viesti

Yhteydenottolomake

Tai soita: +358 50 309 94 23
riitta@riittahuhtala.fi
Merilokinkaari 6, 67200 Kokkola
Löydät yrityksen myös Facebookista ja Riittaa voit seurata Twitteristä @RiittaHuhtala