Teen työnohjausta päätyöni ohella. Päätyöni on työterveyshuollossa. Toimin toimitustajohtajana Botnia työterveydessä. Botnialla on toimipisteet Pietarsaaressa ja  Kokkolassa.

Olen työskennellyt yli 10 vuotta  Suomen suurimmassa nuorisojärjestössä, Suomen 4H-liitossa. Vastasin työssäni alueellisen 4H-nuorisotyön kehittämisestä, yhteistyöstä sekä yhdistyskentän johtamisesta ja koordinoinnista. Toimin aluejohtajana ja toimialueeni oli Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa sekä Kainuu. Ennen 4H-työtä työskentelin nuorten työpajatoiminnassa yksilövalmentajana ja projektitehtävissä. Minulla on myös kokemusta kehitysvammatyöstä, terveyskeskustyöstä sekä lastensuojelutehtävistä. Olen toiminut koko työhistoriani tavalla tai toisella erilaisten projektien toteuttamisessa ja hallinnoinnissa. Järjestöjohtaminen haasteineen ja vahvuuksineen kuuluvat erityisesti osaamisalueeseeni.

Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen työnohjaaja, sosionomi sekä mielenterveystyön lähihoitaja. Työnohjaaksi opiskelin Helsingin psykoterapiainstituutissa ja sosionomin ja lähihoitajan koulutukset suoritin Keski-Pohjanmaalla. Suoritan myös sosiaalityön opintoja Jyväskylän avoimeen Yliopistoon. Olen Suomen Työnohjaajat ry:n jäsen.

Olen suorittanut lukuisia lyhytkoulutuksia mm. mielenterveystyöstä, työllisyydenhoidosta, ryhmien ohjauksesta sekä järjestötehtävistä. Olen suorittanut myös vapaaehtoisen asepalveluksen ja sotilasarvoni reservin kersantti.

Minulla on useita luottamustehtäviä. Toimin Maa- ja Kotitalousnaisten keskuksen hallituksessa sekä ProAgrian Keski-Pohjanmaan hallituksen jäsenenä. Lisäksi toimin kahden taitoluisteluseuran hallituksessa.

Uskon, että meistä jokainen on hyvä jossakin, mutta samalla jokaisessa meissä on paljon kehitettävää.

Emme ole koskaan valmiita ja siitä me löydämme myös innostuksen ja elinikäisen oppimisen voiman.

etupuoli

 Klikkaa käyntikortti isommaksi

Linkkejä:

Lähetä viesti

Yhteydenottolomake

Tai soita: +358 44 788 9479
riitta@riittahuhtala.fi
Merilokinkaari 6, 67200 Kokkola
Löydät yrityksen myös Facebookista ja Riittaa voit seurata Twitteristä @RiittaHuhtala