työnohjaajat ry

Yhdistys yhdistää työnohjaajia ja toimii työnohjauksen puolestapuhujana. Yhdistyksen tavoitteena on kehittää työnohjausta vastaamaan työelämän ja työnohjattavien tarpeita. Yhdistys tukee jäseninään olevien työnohjaajien toimintaa, seuraa työnohjaajakoulutuksen laatua ja edistää työnohjaajien ammatillista pätevyyttä. Suomen työnohjaajat ry välittää työnohjaajia ja yhdistyksen jäseneksi pääsee vain työnohjaajakoulutuksen käyneet ohjaajat.

Internet: www.suomentyonohjaajat.fi

 

 

logofushia

Fushian palveluja ovat graafinen suunnittelu, www-sivut, konsultointi. Palvelut saatavilla suomeksi, englanniksi ja hollanniksi.
Internet: www.fushia.be

coralcon-logo-solo-wb

 

medirex-logo-ylos

 
Medirex tarjoaa laaja-alaisesti fysioterapiaa, kuntoutusta, testausta sekä tyky-päivien ohjelmaa.
Internet: www.medirex.fi

cropped-TiinaRautaoja_nettisivulle21

 

Työhyvoinvointipalvelu Tiina Rautaoja tarjoaa työnohjausta yksilöille ja ryhmille sekä tyky-paketteja- ja päiviä työyhteisöille. Tiinan kautta saat myös ohjausta koirakoille.
Internet: www.tiinarautaoja.fi
Villa Elba logo
Nuorisokeskus Villa Elba on Kokkolassa toimiva nuorisokeskus. Valtakunnallisilla nuorisokeskuksilla on yleishyödyllinen ja yhteiskunnallinen tehtävä tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Tarjoamme turvallisen toimintaympäristön sekä asiantuntevaa palvelua nuorille ja kasvattajille.
Internet: www.villaelba.fi